Nacházíte se na: Archív výstav a akcí » 2012 » Korea - historie a tradice » Jak „uvařit“ kimchi? »


Kalendář událostí

Duben 2020
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28

Křižovatky slezské kinematografie 3

Křižovatky slezské kinematografie / Syčák III

Cyklus setkání nad znovuobjevenými filmy z minulého století pro Vás připravuje a uvádí filmový kritik a publicista Martin Jiroušek.

Termíny dalších setkání: 24. 3., 28. 4., 26. 5., 23. 6. vždy od 17 hodin

29 30

Novinky

Ostravské muzeum je pro veřejnost do odvolání uzavřeno.

11.03.2020 zobrazit


Do odvolání zrušeno

Křižovatky slezské kinematografie - Syčák III. 26. 2. / 24. 3. / 28. 4. / 26. 5. / 23. 6. - od 17 hodin.

19.02.2020 zobrazit


Jak „uvařit“ kimchi?

8. února od 16 hodin

Se Soyoun Ju (sojan dzu), přijemnou a milou Korejkou žijící v Ostravě, která si nechává říkat Soňa a hovoří výborně česky, se dozvíte co je nejtypičtější součást každého korejského jídla, tzv. kimchi a naučíte se je připravit. Při workshopu v rámci doprovodného programu výstavy Korea – historie a tradice vám bude odhaleno tajemství pokrmu starého téměř tři tisíce let, bez nějž se neobejde žádná korejská tabule. Vyzkoušíte přípravu klasického zelného kimchi a budete mít příležitost ochutnat i krajové úpravy kimchi okurkového či ředkvového.  Každý návštěvník obdrží recept na tuto pikantní specialitu.

Paní Soyoun Ju, která onemocněla, zastoupil Petr Vaňek, ředitel Oddělení vnějších vztahů a tiskový mluvčí Hyundai Motor Czech, s.r.o.

 


Foto: Viera Gřondělová


Akce: Otevřít verzi pro tisk


Soubory: