Nacházíte se na: Archív výstav a akcí » 2012 » Korea - historie a tradice » Jak „uvařit“ kimchi? »


Kalendář událostí

Srpen 2019
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Novinky

Mykologická poradna

Jestli letos porostou houby Vám nezaručíme, ale zaručeně Vám je pomůžeme určit, když je najdete. Mykologická poradna je pro Vás připravena každě pondělí od 6. května a to od 15 do 16:30.

06.05.2019 zobrazit


Jak „uvařit“ kimchi?

8. února od 16 hodin

Se Soyoun Ju (sojan dzu), přijemnou a milou Korejkou žijící v Ostravě, která si nechává říkat Soňa a hovoří výborně česky, se dozvíte co je nejtypičtější součást každého korejského jídla, tzv. kimchi a naučíte se je připravit. Při workshopu v rámci doprovodného programu výstavy Korea – historie a tradice vám bude odhaleno tajemství pokrmu starého téměř tři tisíce let, bez nějž se neobejde žádná korejská tabule. Vyzkoušíte přípravu klasického zelného kimchi a budete mít příležitost ochutnat i krajové úpravy kimchi okurkového či ředkvového.  Každý návštěvník obdrží recept na tuto pikantní specialitu.

Paní Soyoun Ju, která onemocněla, zastoupil Petr Vaňek, ředitel Oddělení vnějších vztahů a tiskový mluvčí Hyundai Motor Czech, s.r.o.

 


Foto: Viera Gřondělová


Akce: Otevřít verzi pro tisk


Soubory: